сряда, 27 октомври 2010 г.

Пуешки кебап


Продукти:
1бр-пуешки гърди
2гл.-кромид лук
1бр.-червена чушка
1бр.-зелена чушка
1бр.-домат
риган,черен и червен пипер,сол,зехтин

Марината:
2.3с.л.-Зехтин
2-3с.л.-соев сос
1ск.-чесън

Месото режем на хапки и оставяме в марината колкото повече по-добре.След това загряваме зехтина запържваме лука нарязан на ситно,прибавяме чушките също на ситно нарязани и след като се запържат прибавяме месото със саламурата и оставяме да се изари течноста.Слагаме подправките домата на ситно нарязан и около 1ч.ч.-вода.Оставяме да се свари месото и остане само на мазнина.Поднасяме с пилаф.

Няма коментари:

Публикуване на коментар