неделя, 5 юни 2011 г.

Руло от пуешко месо в бекон


Продукти:
2бр-пуешки гърди
1бр.-яйце
1гл.-лук
2-3с.л.-галета
чубрица,кимион,сол,риган
3-4лентички тънко нарязан бекон

За плънката:
2бр.-сварени яйца
сварени моркови/на лентички/
кисели краставички/на лентички/

Пуешките гърди смиламе на кайма в блендер и към тях прибавяме яйцето,галетата,настърганата глава лук,подправките и объркваме хубаво сместа.Разтиламе върху лист фолио и в началото подреждаме нарязаното яйце и сварените моркови и краставичките.Увиваме хубаво стегнато руло,което после увиваме в бекон.Слагаме в тавичка намазана с масло и печем за около 1ч.в прадварително загрята фурнана 180градуса.

2 коментара: